Tutustu palveluihin

Alkukartoitus

Ennen varsinaista järjestämisprosessia keskustelemme, missä apua tarvitaan, mitkä ovat sinun toiveesi lopputuloksesta, mistä työ kannattaisi aloittaa ja kauanko projektimme todennäköisimmin kestää. Teen tämän kartoituksen mieluiten projektina olevassa kohteessa, jotta pystyn paikanpäällä realistisimmin arvioimaan tulevan työn. Voimme aloittaa varsinaisen järjestämisprosessin jo alkukartoituskäynnillä.

Alkukartoituskäynnillä allekirjoitamme palvelusopimuksen.

 

Alkukartoitus (kesto n. 1h) on aina ilmainen. 

Järjestämisprosessi

Autan sinua järjestämään ympäristösi, arkesi ja elämääsi. Vaikka järjestämisen kohteeksi valitaan yleensä jokin tietty tila, josta lähdetään liikenteeseen, niin järjestämisprosessi on hyvin kokonaisvaltainen muutosketju, jonka vaikutus yltää koko elinympäristöösi ja elämääsi. Järjestämisprosessi on sinulle ennen kaikkea ajatustyötä; tulet tekemään paljon päätöksiä. Prosessi etenee parhaiten, jos järjestämispalvelulle on varattuna keskeytyksetön aika.

 

Lue lisää järjestämisprosessista.

Arkisin klo 8 – 17 

55e/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 22e/h 

 

Arki-iltaisin (klo 17 ->) ja viikonloppuisin 
70e/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 28e/h 

Koko päivän työstä (8h) laskutan vain 7h.

Järjestämispaketit

Arkisin klo 8 – 17

yksi koko huone 550e, kotitalousvähennyksen jälkeen 220e
 
Arki-iltaisin (klo 17->) tai viikonloppuisin
yksi koko huone 700e, kotitalousvähennyksen jälkeen 280e
 
Voimme sopia pakettihinnan myös tavararyhmäkohtaisesti, jos haluatte, että tulen järjestämään esim. kaikki kotinne vaateasiat.
 
Järjestämispaketin ottamisesta on sovittava heti palvelusuhteen alussa palvelusopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.

Koulutukset, luennot ja kurssit

Kiinnostaisiko sinua, ystäväpiiriäsi tai asiakaskuntaasi kodin järjestämiseen, tavarahaasteisiin tai arjen hallintaan liittyvä luento? Olen ammatiltani myös opettaja, joten ohjaan ammattitaidolla niin erilaiset lyhytkurssit ja työpajat kuin pidemmätkin koulutuskokonaisuudet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän toiveidenne mukainen sisältö! 

 

 

Pyydä tarjous sähköpostitse yhteydenotto@heidisign.fi!

Kotitalousvähennys

Ammattijärjestäjäpalvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoista, mikä tarkoittaa, että saat työn hinnasta 60 % takaisin 100 euron vuosittaisen omavastuun jälkeen. Kotitalousvähennyksen maksimi on 3500e per vuosi. On hyvä muistaa, että kotitalousvähennys ei nimestään huolimatta ole kotitalouskohtainen, vaan henkilökohtainen vähennys. Siten esimerkiksi puolisoista vähennyksen voi saada kumpikin erikseen, jos heillä on riittävästi vähennyskelpoisia kustannuksia. 

 

Kotitalousvähennystä saa, kun työ tehdään omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa. Saat vähennyksen myös, kun palkkaat ammattijärjestäjän avuksi sinun tai puolisosi vanhempien tai isovanhempien kotiin. 

 

On hyvä myös muistaa, että ammattijärjestäjän työ oikeuttaa korjaus- ja perusparannustyötä korkeampaan kotitalousvähennyksen kokonaismäärään. Jos siis olet jo hyödyntänyt täyden kotitalousvähennyksen esimerkiksi pihakivetyksen hankinnassa, voit silti vähentää verotuksessasi ammattijärjestäjän kustannuksen. 

 

Huomioitavaa on, että mahdolliset materiaalikulut eivät oikeuta kotitalousvähennykseen.

 

Kotitalousvähennystä haetaan jälkikäteen ilmoittamalla maksamasi palvelu verottajalle joko OmaVero-palvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella.  Lue lisää, miten ilmoitat kotitalousvähennyksen.

 

Tästä löydät linkin kätevään kotitalousvähennyslaskuriin

Lisäpalvelut

Poisvietävien tavaroiden kuljetus 

On tärkeää, että poiskarsitut tavarat toimitetaan mahdollisimman nopeasti pois. Halutessasi autan sinua kierrätykseen tai lahjoitukseen menevien tavaroiden poisviemisessä. Jos kuljetan tavaraa puolestasi erikseen pidemmälle, palvelusta veloitetaan tuntiveloitus ja mahdollinen jätteidenkäsittelymaksu. Pienet ja matkani varrelle sopivat kuljetukset erikseen sovittaessa veloituksetta.

Järjestelytarvikkeiden etsiminen ja nouto asiakkaalle 

Pyrin käyttämään työssäni mahdollisimman pitkälti sinulta jo valmiiksi löytyviä säilytysratkaisuja. Lisäksi minulla on aina valmiina jonkinlainen varasto sekä ilmaisia että maksullisia järjestämistarvikkeita. Mikäli toive ja tarve on, voimme myös yhdessä suunnitella ja hankkia uusia säilytysratkaisuja. Voin tarvittaessa myös toteuttaa puolestasi järjestelytarvikkeiden etsimistä ja noutoa. Mikäli etsin ja/tai noudan puolestasi jotain järjestelytarvikkeita, palvelusta veloitetaan tuntiveloitus ja mahdollinen kilometrikorvaus toteutuneen mukaan. Asiakas maksaa kuittia vastaan täysimääräisenä yhdessä sovitusti hankitut tuotteet. 

 

Lahjakortti

Voit ostaa järjestäjäpalvelun myös lahjaksi. Lahjakortti on saatavilla haluamallesi summalle. Minimisumma on 55€ eli 1h järjestämispalvelua. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Toimitan toiveiden mukaan joko pahvisen tai sähköisen lahjakortin. Pahvisen lahjakortin toimitusaika on noin 1 vko. Sähköisen lahjakortin toimitusaika on noin 1 vrk.

 

Voit tilata lahjakortin sähköpostitse yhteydenotto@heidisign.fi tai puhelimitse 040 8133530 (soitto tai viesti).

Hinnat sisältävät alv. 24 %. En peri kilometrikorvauksia tai laskutuslisiä. Koko päivän työstä (8h) laskutan vain 7h.

Scroll to Top