Heidi

Koti on jokaiselle pyhä paikka, eikä ole helppoa päästää vieras ihminen tutkimaan omia tavaroita ja järjestämään omaa tärkeää ympäristöä.

Jotta sinun on helpompi päästää minut kotiisi, ajattelin kertoa sinulle itsestäni.

Ammattijärjestäjä Heidi Kauppila järjestää pientavaroita
Ammattijärjestäjä Heidi keittiössä
Ammattijärjestäjä Heidi Kauppila järjestettyjen pelikaappien luona

Olen 41-vuotias suurperheen äiti. Perheen kanssa tykkäämme pelata lautapelejä, matkustella ja viettää aikaa ystävien kanssa. Lasteni harrastukset partio ja jalkapallo näkyvät vahvasti myös minun arjessani.

 

Oman aikani käytän mieluiten tanssin, teatterin ja kirjallisuuden parissa. Partiolaisuus ja tanssiharrastus ovat olleet osa omaa elämääni lapsuudesta asti.

 

Jäätyäni äitiyslomalle luokanopettajan työstä päätin alkaa toteuttaa toista kutsumustyötäni ja lähdin opiskelemaan ammattijärjestäjäksi.

 

Minulla on pienestä pitäen ollut intohimo järjestellä paikkoja ja asioita. Koen, että olen perinyt järjestämisen taidon jo äidinmaidossa.

 

Järjesteleminen on tekemistä, joka saa minut nopeasti niin kutsuttuun flow-tilaan. Ammattijärjestäjäksi kouluttautuminen onkin ollut pitkäaikainen haaveeni.

 

Sekä työni luokanopettajana että roolini suurperheen äitinä ovat koulineet minusta entistäkin paremman järjestäjän ja organisoijan. Tartun työssäni nopeasti toimeen, enkä pelästy isoja ja haastaviakaan urakoita. Olen ahkera työni tekijä. Pidän järjestämisessä yllä tehokasta tahtia asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

Nautin siitä, kun saan olla mukana luomassa kauniita, viihtyisiä ja toimivia ympäristöjä. Minun on helppoa keksiä erilaisia järjestysratkaisuja, joten pystyn ottamaan erilaisten asiakkaiden tarpeet, toiveet ja tilat hyvin huomioon.

 

Olen myös hyvin joustava ja minulla on into itseni jatkuvaan kehittämiseen. Minulla on aina ollut myös suuri halu auttaa muita ihmisiä ja tämä työ antaa minulle siihen mitä parhaimman mahdollisuuden.

 

Olen innokas ideoimaan perheisiin fyysisen järjestyksen lisäksi toimivia arjen käytäntöjä ja toimintamalleja. Koen näiden taipumusteni kautta voivani auttaa ja helpottaa ihmisten arkea sekä tuoda hyvinvointia heidän elämäänsä.

 

Olen luonteeltani avoin, puhelias, lämminhenkinen ja iloinen. Empaattisuuteni ja ystävällisyyteni ansiosta luon ympärilleni turvallisen ja luottavaisen ilmapiirin, joten vuorovaikutus kanssani on helppoa ja luontevaa.  

Minä autan, en arvostele.

Olipa mielessäsi pieni muutos tai iso raivausurakka,

selviämme siitä varmasti yhdessä - olen sinua ja kotiasi varten.

Ammattijärjestäjä Heidi Kauppila

-Heidi Kauppila/ HeidiSign

Ammattijärjestäjä / Professional organizer

Konsultti / Consultant

Opettaja KM / Teacher, Master of Education

Kotitalouskoutsi / Household Coach

 

Suurperheen äiti

Apuna toimivan, turvallisen ja viihtyisän kodin luomisessa

Arjen organisoinnin ammattilainen

Perhekäytänteiden ideoija

Arjen hyvinvointia luomassa

Scroll to Top