Asiakaskokemuksia

”Olimme juuri muuttaneet ja osa tavaroista oli vielä muuttolaatikoissa, kun saimme yhden elämämme parhaista lahjoista: ammattijärjestäjä Heidi Kauppilan laittamaan kotimme kuntoon. Emme olisi ikinä uskoneet, miten upeasti hän löysi kotimme jokaiselle tavaralle oman paikan. Kaikki on nyt omilla loogisilla paikoillaan, eivätkä kaappimme ja laatikkomme ole koskaan olleet näin upeassa järjestyksessä. Parasta on, että joka tavarasta tietää tarkalleen, missä se on. Heidi on ratkaisuissaan luova, ja hän kykenee työskentelemään todella nopeasti. Hän kyselee mielipiteitä ja toimii ne huomioon ottaen. Heidillä on ilmiömäinen hahmotuskyky, jonka avulla hän nopeasti keksii järkevät paikat kaikelle. Opimme Heidin avulla paljon uutta, esimerkkinä vaikkapa se, miten lastenvaatteet kannattaa lajitella ja pystyviikata laatikoihin. Kotimme on erittäin toimiva Heidin ansiosta!”

Järjestetty laatikko
Lääkepakkaukset ryhmiteltyinä omiin kirkkaihin laatikoihin

”Heidi on vahva ammattilainen. Hän osaa ottaa huomioon asiakkaansa yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti ja käynnistä jää hyvä mieli. Hän kuuntelee asiakkaan toiveita, mutta osaa tehdä myös rohkeita muutosehdotuksia hyvien perustelujen saattelemana. Hieman jännitti ottaa omaan kotiin ulkopuolinen järjestämään kaappeja, mutta se tunne oli aivan turha. Lopputulos on siisti ja looginen.  Lämmin suositus kaikille!”

”Heidi on ammattijärjestäjänä inspiroiva ja saa muutkin innostumaan järjestämisestä. Lisäksi hänellä on silmää sisustuksen suhteen. Opin hänen kanssaan uudenlaisen tavan järjestellä kodin tavaroita ja että välttämättä ensimmäinen paikka joillekin tavaroille ei ole se paras ja lopullinen paikka. Käytäntö opettaa oikean paikan myös välillä. Nyt kotini on järjestyksessä ja on helppo pitää järjestystä myös yllä. Lisäksi tavaroiden etsimiseen ei enää kulu turhaa aikaa. Kiitos tästä kaikesta kuuluu Heidille!”

Lasten pelit järjestetty hyllyille
HeidiSign työssään järjestämässä

Heidin järjestelyapu oli paras investointi pitkään aikaan meidän perheen hyväksi. Se on tuonut mielenrauhaa kun tavaroilla on oma paikka ja sotkut on helppo siivota kun kaikki tietää mihin mikäkin kuuluu.

Heidin apu oli kullan arvoinen. Olin jo pitkään lykännyt järjestelyn aloittamista, koska se tuntui mahdottomalta urakalta muutenkin kiireisen arjen keskellä. Urakka oli kuitenkin huomattavasti helpompi kun Heidin ammattitaitoisella ja lempeällä mutta rivakalla otteella etenimme askel ja asia kerrallaan. Tavarat saatiin järjestykseen ja mikä parasta – Heidi vei mennessään kaikki kierrätykseen ja lahjoitukseen menevät tavarat. Tuli siis kerralla siistiä eikä poistetut tavarat jäänyt pyörimään kotiin.”

Paperit lehtikansioissa

”Heidi Kauppila on työskennellyt kodissamme ammattijärjestäjänä. Olemme käyneet yhdessä läpi koko kotimme varastoa myöten. Heidi on järjestänyt kaikkien huoneiden kaikki kaapit ym. säilytystilat ja lisäksi ottanut päävastuun vieras-/romuhuoneemme muuttamisesta toisen poikamme huoneeksi. 

 

Muutimme nykyiseen asuntoomme 6 vuotta sitten. Lapsemme olivat silloin pieniä ja muutto oli melkoista kaaosta. Tavaroiden paikkoja ei pystytty miettimään kunnolla, sillä iso osa säilytyskalusteista hankittiin vasta myöhemmässä vaiheessa. Näin ollen tavaroita oli vähän siellä sun täällä, mistä vapaata hyllytilaa oli sattunut löytymään. Varastossa oli useita muuttolaatikoita, jotka olivat olleet avaamattomina koko tämän ajan. 

 

Heidi tarttui aktiivisesti toimeen jo heti ensimmäisellä käyntikerralla. Hän järjesteli silloin olohuoneemme isot kaapit. Ihailin heti hänen tehokkuuttaan sekä taitoaan sovitella erikokoisia laatikoita ja rasioita kaappeihin niin, ettei turhaa hukkatilaa jäänyt. Kiinnitin myös huomiota siihen, kuinka käteviä Heidin mukanaan tuomat kauppojen tyhjät irtokarkkilaatikot olivatkaan. Niihin oli helppo kerätä samantyyppisiä asioita, ja rasioista näkee nyt helposti läpi, mitä ne sisältävät. 

 

Heidi on rauhallinen ja ymmärtäväinen. Hänen kanssaan on ollut luontevaa ja helppoa tehdä yhteistyötä. Tapaamisten sopiminen on ollut myös hyvin jouhevaa. Välillä olin stressaantunut, kun en ollut esim. saanut aikaiseksi käydä jotain paperipinoja läpi tapaamistamme välissä, mutta stressi häipyi heti, kun Heidi tuli ja totesi: ”Katsotaan yhdessä” tai ”Minä voin tehdä tuon. Kysyn sitten apua, jos tarvin.” Heidi sai valettua minuun uskoa, että kotimme mahdottomasta sekasotkusta voi todellakin saada järjestelemällä järkevän ja selkeän kodin.

  

Heidi osasi auttaa myös hyvin poikiemme huoneiden järjestelyjen kanssa. Hän teki järjestelytyötä yhdessä  poikiemme kanssa ja sai hyvän yhteyden myös heihin. Heidillä on hyvä näkemys lasten tarpeisiin omien lastensa sekä luokanopettaja-ammattinsa ansiosta. 

 

Keittiön järjestelyn Heidi teki lomamme aikana. Tämä oli hyvä tapa, sillä emme olleet silloin paikalla häiritsemässä hänen työtään. Heidi laittoi järjestelyn aikana kuvaviestejä, joissa mm. kyseli joistakin astioista. Lopuksi saimme vielä kuvia/videon, joiden avulla pääsimme perille siitä, mitä missäkin paikoissa sijaitsee. 

 

Se, että kaikki saman aihepiirin asiat sijaitsevat nyt samassa paikassa, helpottaa ja selkeyttää elämäämme merkittävästi. Minun on nyt helpompi olla kotonamme. Tuntuu kuin oma pääkoppakin olisi samalla järjestynyt. Nyt on helpompi hengittää.  

 

Heidi osasi hyödyntää taitavasti esim. kenkälaatikoita yms., joten järjestelyä varten ei tarvinnut välttämättä ostaa mitään uusia laatikoita. Jos niitä oli tarve hankkia, etsi Heidi sopivat vaihtoehdot valmiiksi netin avustuksella, ja tarjoutui jopa itse hakemaan ne kaupasta. 

 

Lastemme vaatekaappeihin vaihdettiin Elfan korijärjestelmät. Heidi etsi taidokkaasti parhaiten sopivat vaihtoehdot niihinkin. Hän toi muutenkin hyviä ehdotuksia esille projektin aikana, esim. mietti vaihtoehtoja pulmaani, missä tiskirättiä voisi säilyttää, jottei sitä tarvitsisi pitää hanan päällä. 

 

Voin suositella lämpimästi Heidiä, hän on taitava ammattijärjestäjän työssä. Olen suositellut Heidiä useille ystävilleni, ja he ovat olleet hyvin kiinnostuneita asiasta.”

Scroll to Top